ACTIVITEITEN

Kraanverhuur Melis Middelburg BV is de Zeeuwse specialist voor al uw hijswerken. Met een breed aanbod aan kranen en ervaren mensen staan wij klaar om u met een lach en ‘ouderwetse’ service van dienst te zijn.

Wij zijn gevestigd in de provinciehoofdstad Middelburg en verhuren telescoopkranen, mobiele torenkranen, verreikers en vrachtautolaadkranen. Tevens verhuren wij draglineschotten en verzorgen uw wegtransport. Ook de diverse hijsgereedschappen zoals pallethaken, vloerenklemmen, steenklemmen, kubels, personenwerkbakken, evenaars etc. behoren tot ons verhuurassortiment.

Ons werkterrein bestaat uit hijswerken in de woning- en utiliteitsbouw, industrie, scheepswerven en jachthavens, campings en diverse werken voor overheden en particuliere opdrachtgevers. Geen klus is voor ons te groot of te klein. Alle hijswerken, groot of klein, worden vakkundig door ons uitgevoerd. Vanzelfsprekend staat veiligheid in ons werk voorop. Wij zijn VCA*-gecertificeerd en erkend lid van de VVT (Vereniging Verticaal Transport).

Ons werkgebied ligt hoofdzakelijk in de regio Zeeland. In deze provincie zijn wij veelal ter plaatse bekend en kunnen wij u dus optimaal van dienst zijn bij het uitvoeren van uw hijswerken. Uiteraard is het geen probleem om vooraf op de plaats zélf het werk te bezichtigen/beoordelen en met de opdrachtgever te overleggen hoe we het werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

Heeft u een hijsklus? Neem dan gerust een keer vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!  Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.